Η My Energia αποτελεί μία από τις πολλές ιδιοκτησίες της ATG Digital I.K.E αντικείμενο εργασιών της οποίας είναι οι Γενικές υπηρεσίες διαδικτύου. Επίσης η ATG Digital I.K.E. είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης εταιρειών οι οποίες έχουν ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ZeniΘ βρίσκεται σταθερά δίπλα σας από το 2000 κι έχει ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας. Καινοτόμες & αξιόπιστες υπηρεσίες για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτήρια.

Μοναδικός μέτοχος της ΖενίΘ είναι από τις 20 Ιουλίου 2018 η Eni, ιταλική πολυεθνική και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Κάποιοι από τους λόγους για να μας επιλέξετε

Στόχοι και Στρατηγική

Ο Στόχος μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας στους πελάτες μας, σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες

Μέσα από συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος, αλλά και φυσικού αερίου, καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Χτίζουμε μαζί σας

Mε συνέπεια & υπευθυνότητα «χτίζουμε» μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση διάρκειας!

talkie-image
FAQ

Μερικές σύντομες απαντήσεις

Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας
Από το 2007 η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα έχει απελευθερωθεί. Αυτό σημαίνει πως ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον προμηθευτή που επιθυμεί για την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, στο σπίτι ή την επιχείρησή του! Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες από τον προμηθευτή της επιλογής σας!
Αν προχωρήσω σε αλλαγή προμηθευτή, υπάρχει επιπλέον χρέωση;
Αλλάζοντας προμηθευτή δεν επιβαρύνεστε με καμία απολύτως επιπλέον χρέωση!
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλαγής προμηθευτή υπάρχει ο κίνδυνος να μείνω χωρίς ρεύμα;
Σε καμία περίπτωση! Το σπίτι ή η επιχείρησή σας θα έχουν συνεχώς ρεύμα. Πρόκειται για μια συναλλαγή καθαρά εμπορική, καθώς η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας εγγυάται από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
Πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την ολοκλήρωση αλλαγής προμηθευτή;
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αλλαγή προμηθευτή απαιτείται περίπου μια εβδομάδα από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης Προμήθειας. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαρτάται και από τις διαδικασίες του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ).
Πώς μπορώ να αλλάξω προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος;
Η αλλαγή προμηθευτή είναι μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία! Δε χρειάζεται να κάνετε κάποια αλλαγή στο μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Αρκεί να υπογράψετε μια Σύμβαση Προμήθειας με κάποια εταιρεία προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανάλογα με την κατηγορία πελάτη στην οποία εντάσσεστε. Τώρα μπορείτε να το κάνετε εύκολα και απλά συμπληρώνοντας την φόρμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Τι ορίζεται ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου;
Σύμφωνα με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου ορίζεται ο προμηθευτής που κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε κάθε κατηγορία πελατών (σήμερα είναι η ΔΕΗ). Ο Προμηθευτής “Τελευταίου Καταφυγίου” υποχρεούται να προμηθεύει προσωρινά ηλεκτρική ενέργεια στους πελάτες που δεν εκπροσωπούνται και για διάστημα που δεν ξεπερνά τους 3 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τον προμηθευτή που επιθυμούν.
talkie-image