Κάντε την αίτησή σας

Εύκολα και Γρήγορα!

  1. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
  2. Κάντε “κλικ” στο Υποβολή
  3. Μόνο για κατοίκους του δήμου Βόλβης

Αυτή είναι μια απλή αίτηση ενδιαφέροντος και όχι σύμβαση για σύνδεση. Μπορεί η αίτηση αυτή να απορριφθεί αν δεν υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου στην περιοχή σας.

Τα Δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα συλλέγονται από την Εταιρεία ATG Digital IKE που εδρεύει στον Σταυρό Θεσσαλονίκης, οδός Ν. Πλαστήρα 5, τηλ. επικοινωνίας 2397-101048 (Υπεύθυνος Επεξεργασίας), σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ικανοποίηση του αιτήματός σας για την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας για την προμήθεια φυσικού αερίου. Η συμπλήρωση όλων των πεδίων απαιτείται για την επεξεργασία του αιτήματός σας.

Η παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο του ανωτέρω σκοπού γίνεται από εσάς τους ίδιους με την συγκατάθεσή σας, με την καταχώριση των στοιχείων σας ενώ η μη παροχή τους θα επηρεάσει την έκβαση της σύναψης της σύμβασης προμήθειας φυσικού αερίου ή/και θα καταστήσει τη σύναψη τους μη εφικτή.

Τα δεδομένα σας αυτά, θα τηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά σας αυτό, ενώ σε περίπτωση που το αίτημά σας δεν γίνει δεκτό θα διαγραφούν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της myenergia.